Få rabatter hos DKK

Dansk Kennel Klub – eller DKK – er en klub for hundeejere. Der er mange misforståelser omkring klubben. Den er fx ikke kun for opdrættere, men for alle hundeejere. Den er heller ikke kun for folk med racerene hunde. Desuden er det ikke hunden, men ejeren, der er medlem af DKK. Så det betyder intet, om hunden har en stambog eller ej. Til gengæld betyder et medlemskab mange gode fordele og masser af rabatter for hundeejeren.

Rabatter og tilbud

Når du er medlem af DKK, får du en række fordele:

  • Du får medlemsbladet HUNDEN, der udkommer 10 gange om året.
  • Du kan få rådgivning fra erfarne hunde-nørder.
  • Du har adgang til kurser og træning.
  • Du får rabat på en lang række produkter.

Du kan her se en liste over alle de steder, hvor du som DKK-medlem kan få rabat. Der er blandt andet rabat på hundeforsikring, hundeudstyr, tøj, hjemmeside, sommerhusleje og benzin.

Træning

Som medlem kan du også gå til hundetræning med din hund på en DKK-træningsplads. DKK uddanner deres instruktører og stiller krav til dem. Det tager tid at uddanne sig som instruktør, og man skal bestå en eksamen. Du kan altså regne med en vis kvalitet i træningen på en DKK-træningsplads.

Det er vigtigt, at du går til træning med din hund, men det er også vigtigt, at det er god træning. Hvis du vælger en DKK-træningsplads, ved du, at instruktøren har taget en god uddannelse.

hunderabat

Sådan melder du dig ind

I skrivende stund koster det 545 kr. om året at være medlem. Du kan melde dig ind på denne side. Hvis du har tænkt dig at melde dig til hundetræning eller måske endda en konkurrence en dag, så er det en god idé at sætte kryds, hvor du kan vælge også at blive oprettet på hundeweb.

På nogle træningspladser kan man melde sig ind, når man melder sig til træning. Så har du allerede set på en træningsplads, så spørg dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.