Sådan finder du hundetræning

Når du får hund, skal du også til træning med den. Det er vigtigt at komme af sted med hunden. Selvom du selv har mange års erfaring med hundetræning, har din hund godt af at komme ud. Der kan også være nogle ting, du selv ikke er helt opdateret på.

Det er ikke altid helt nemt at finde hundetræning. Kender du ikke i forvejen til et godt sted, så må du i gang med at undersøge. Du må finde et sted, hvor du kan gå til træning med din hund.

Dansk Kennel Klubs træning

Dansk Kennel Klub, eller DKK, har hundetræning i hele landet. De har delt landet op i kredse, så du skal først finde ud af, hvilken kreds du bor i. Når du ved det, kan du kigge nærmere på kredsens træningstilbud.

I DKK uddanner de gode instruktører i forskellige typer hundetræning. Du kan gå til hvalpemotivation med din hvalp. Når din hund bliver en unghund, kan du gå til unghundetræning. Senere er der en del valgmuligheder. Du kan gå til lydighedstræning, agility, nosework og meget mere.

I DKK’s kredse har de kontaktpersoner til de forskellige typer træning. Kan du ikke selv finde frem til et hold, så kan du kontakte kontaktpersonen. Vedkommende kan hjælpe dig videre.

Online hundetræning

Kan du ikke finde en træningsplads nær dig, kan du altid gå til online hundetræning. Det foregår i hele landet, hvis du bare har en internetforbindelse.

online hundetræning

Online hundetræning kan være en god løsning, hvis du af en eller anden grund ikke kan finde almindelig hundetræning. Måske er der ingen tilbud, hvor du bor. Det kan også være, at der er helt fyldt op på alle hold.

Du kan også bruge online hundetræning som et supplement til fysisk træning. Du kan møde op på træningspladsen hver uge og få lidt træning der. Når du kommer hjem, har du fået nogle øvelser med hjem, du kan øve på. Er det ikke nok for dig, så kan du supplere med lidt online træning.

Gå efter kvalitet

Det er vigtigt, at du finder noget hundetræning, som er godt. Træningsmetoderne betyder meget for din hunds indlæring og generelle velbefindende. Det bør være venlige metoder.

Træner du ved DKK, kan du regne med kvalitet. Du kan også finde rigtig god hundetræning mange andre steder end på DKK-træningspladser.

Du ved muligvis ikke så meget om, hvad god hundetræning er, men der er nogle punkter, du kan kigge på. Bruger de venlige metoder og masser af godbidder? Anbefaler de hundeførerne at sige “dygtig” mere end “nej”? Så er det gode tegn.

Du må gerne lytte til din mavefornemmelse, når du skal vælge træningsplads. Det er vigtigt, at du selv er tryg ved metoderne og stedet. Hvis du ikke er tryg, vil din hund heller ikke være det. Så mærk efter, om du kan lide et sted.

hundetræning venlige metoder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.