Sådan vælger du det rette foder til din hund

**reklame – indlægget indeholder affiliatelinks**

Det er en sand jungle at finde rundt i.

Hundefodermarkedet.

Der findes så meget forskelligt hundefoder at vælge imellem. Det gør det ikke nemt for os hundeejere. For man vil jo gerne vælge det bedste. Men hvordan ved man, hvad der er det bedste? De påstår jo alle sammen, at deres foder er det bedste.

Først og fremmest skal du have ros, fordi det er noget, du tænker over og prøver at sætte dig ind i. Det er nemlig ikke uden betydning, hvad din hund spiser. Det kan have stor betydning for dens liv, at du finder det rette foder til din hund.

Her er det næste, du skal vide: Du ikke skal føle dig bundet af noget mærke. Det rette foder til din hund kan godt være ét mærke det ene år og et andet mærke det næste år. Der kan ske forandringer i hundens tilstand, og der sker helt sikkert forandringer i dens alder. Desuden kan du opdage, at det ikke er det rette foder, du har fundet. Så skal du ikke holde dig tilbage fra at skifte til et andet.

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen

Hunde er forskellige. Derfor kan du ikke bare læse et blogindlæg som dette og så få at vide, at du skal give din hund en bestemt slags foder. For dens race og alder spiller ind, men det gør dens sundhedstilstand og dens hverdag også. Og så er det pludselig meget komplekst.

Du kan altså være nødt til at prøve dig frem. Heldigvis kan du altid skifte foder, hvis du rammer forkert.

Måske vælger du at prøve det dyreste foder på markedet? Måske vælger du et mærke, der prismæssigt ligger lidt i midten? Begge dele vil være fint. Men lad aldrig din hund leve af det billigste hundefoder, du kan finde! Det er nemlig ikke godt nok.

Du kan ikke regne med, at det dyreste foder er det rette foder til din hund. Det dyreste er godt, men det middel-dyre kan være bedre til din hund. Dyrest er ikke altid bedst, når det kommer til hundefoder. Du kan dog regne med, at billigst er dårligst. Så køb ikke dit foder i Netto.

Stort udvalg hos Gilpa

Du kan købe hundefoder hos Gilpa (affiliatelink)

Hos Gilpa har de et stort udvalg, og de hjælper dig lidt på vej til at finde det rette foder til din hund. De har nemlig delt deres mange forskellige slags foder op i forskellige kategorier, der fx handler om alder, størrelse og hundetype. De har desuden foderprøver, så du nemt og billigt kan teste mange slags foder med din kræsne hund.

Du kan roligt købe dit hundefoder online. Gilpa er et dansk firma, og de har meget forstand på hundefoder. Deres udvalg er stort, og deres kundeservice er god.

Du kan også købe snacks og tilbehør hos Gilpa (affiliatelink)

gilpa hundefoder

Derfor er det vigtigt, at du vælger det rette foder

Er du i tvivl om, hvorfor det er så vigtigt, at du vælger det rette foder til din hund? Så prøv at tænke på dig selv. Hvis du lever af fast food og slik, hvordan kommer du så til at have det? Ikke ret godt.

Hvad du spiser, har stor betydning for din sundhed, dit humør og dit liv generelt, og det samme gælder for din hund.

En hund, der får et ordentligt foder, har flot pels, sunde led, den rette vægt, et godt kredsløb, normal afføring og god energi.

Får din hund ikke det rette foder, vil dens sundhed blive påvirket. Det kan man ikke altid se på hunden. Du kan dog se, hvis den får dårlig pels, du kan lugte, hvis den får dårlig ånde, og du kan mærke det, hvis den virker sløv.

Du ønsker selvfølgelig din hund det bedste liv, den kan få. Derfor bør du tænke over, hvad du hælder i dens madskål.

foder til lille hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.