Vis, hvad du kan

**reklame**

Mange har hund. De fleste har den for hyggen og selskabet, men nogle hundeejere gør lidt mere ud af det at have hund. Det kan være som opdrætter, som hundepasser eller som hundetræner. Og så er der dyrlæger, hundemassører og hundekiropraktorer osv.

Er du en af dem, der gør lidt mere ud af det at have hund, så skal du da fortælle folk om det! Lad alle hundeejere derude finde ud af, hvad du kan hjælpe dem med. Du kan gøre det med noget så enkelt som et par skilte.

Skilte som vejviser eller reklame

Skilte kan have mange opgaver. Nogle gange viser de vej. Andre gange laver de reklame. De kan være gavnlige for dig, hvis du tilbyder hundeejere en eller anden form for service.

Med skilte kan du fortælle folk, hvad du laver. Du kan sætte et skilt op med dit kennelnavn, så hvalpekøbere kan se, om de er kørt rigtigt. Du kan også skilte med, at du tilbyder hundepasning i din hundepension.

Skiltene kan du købe hos SkiltDirect. De laver skilte og klistermærker af god kvalitet. Det er produkter, der kan holde i mange år.

Du kan gøre som hundetræneren fra Digital Hund, som jeg har skrevet om før. Hun har sat et klistermærke på sin cykel og på noget af sit træningsudstyr.

reklame på cykel for hundetræner
hundetræner reklamerer på udstyr

Hvad laver du?

Skilte og klistermærker kan bruges til mange ting. Du kan vise, hvad du kan. Du kan også vise, hvor man skal hen, og du kan vise, hvad man ikke må. De kan bruges, hvis du er dyrlæge, hundetræner, opdrætter eller hundefrisør. De kan bruges, hvis du passer hunde, og hvis du gerne vil reklamere for din service.

Fortæl os gerne, hvad du gør! Skriv en kommentar og del din historie om, hvordan skilte har hjulpet dig.

skilt direct skilte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.