Online hundeskole

**reklame**

Vi blev tvunget til det i 2020: At finde online løsninger til det, vi laver hver dag. Mange skulle pludselig tage arbejdet med hjem. Børn skulle i hjemmeskole. Måske kom hunden også i hjemmeskole?

Allerede før vi blev tvunget til at finde de digitale løsninger, fandtes digitalhund.dk. En hundetræner laver e-bøger og kurser og lægger dem op til køb i hele landet. Du kan så træne hjemmefra, når det passer dig.

Digitalhund.dk

På digitalhund.dk kan du finde flere forskellige slags hundetræning. Står du og har et bestemt problem med din hund, kan du få hjælp til det. Måske er der et kursus, der kan give dig de rette værktøjer. Ellers er der altid den mere fri rådgivning, hvor du kan spørge om alt inden for hundetræning.

Siden drives af en ung kvinde, der har uddannet sig som instruktør og brænder for hundetræning. Hver dag i hendes liv er fyldt med hunde og hunderelaterede ting. Det har givet hende en stor viden, som hun deler ud af i online kurser og e-bøger, der kan downloades.

online hundeskole hundetræning

Online har sine fordele

Hundetræning online har en række fordele. Du kan bl.a. selv bestemme, hvornår du vil træne. Du behøver ikke at møde et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Nogle af kurserne kan have undervisning på et bestemt tidspunkt, men meget ligger bare, til når du har tid.

Når det foregår online er det heller ikke noget problem, at du ikke har bil eller ikke vil ud blandt andre mennesker. Når vi skal passe på smittespredning og ikke samles for mange, så er online hundetræning en god løsning.

Der er en enkelt stor ulempe ved at træne hunden hjemmefra med online undervisning: Din hund bliver ikke socialiseret. Det skal du altså sørge for at gøre ved siden af.

Lav din egen skole

Er du selv rigtig dygtig til et eller andet, kan du selv lave online kurser. Du kan sælge dem på den her platform, som digitalhund.dk også bruger. Det er et brugervenligt system, der er lige til at gå til.

Så hvad er du god til? Hvad kan du undervise i? Der er helt sikkert nogle mennesker derude, der kan få gavn af din viden! Så del den med dem! Start din egen online skole, hvor du underviser i det, du er god til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.