Valentinsgåtur 2021

Butikskæden Maxi Zoo har før arrangeret valentinsgåtur på valentinsdag. I 2021 gør de det igen. D. 14. februar er det valentinsdag, og den dag (eller en anden dag) kan du gå tur sammen med Maxi Zoo og Dyrenes Beskyttelse.

Det koster 40 kr. at være med. Du får et kærlighedsbånd og en goodiebag, som skal afhentes i en butik. Afhentningen er allerede startet og fortsætter til d. 21. februar.

Du kan købe din billet her. Når du har hentet din goodiebag og kærlighedsbåndet, så er du klar til at gå valentinsgåtur.

Gå sammen hver for sig – og støt

Da Corona hærger landet, er valentinsgåturen lidt anderledes i 2021. Du bestemmer selv. Du kan gå en tur, hvor du bor, eller du kan tage et andet sted hen. Gåturen er hver for sig.

Du kan bruge kærlighedsbåndet til at vise, at du går med. Det er ikke en stor fælles gåtur, så du vil ikke være en del af en større flok. Til gengæld kan du binde kærlighedsbåndet på din hunds halsbånd, sele eller snor. Så kan du vise, at du går med, og at du støtter.

Når du går med på gåturen, støtter du svigtede dyr. Pengene går videre til Dyrenes Beskyttelse, som arbejder for svigtede hunde. Det koster mange penge at redde svigtede dyr, men du kan hjælpe.

Faktisk får Dyrenes Beskyttelse mere end de 40 kr., du betaler for at være med. Maxi Zoo lægger nemlig en 10’er oveni, så de donerer 50 kr. pr. deltager.

Vis kærlighed til dyrene

Valentinsdag er typisk en dag, hvor vi viser vores kærlighed til hinanden. Vi giver blomster og chokolade og måske andre gaver. Vi husker at sige, at vi elsker hinanden. Men hvorfor ikke også vise den kærlighed til dyrene?

Når du går med på valentinsgåturen, viser du kærlighed til dyrene, nærmere betegnet hundene. Du viser din egen hund kærlighed ved at lufte den. Den vil elske at gå en tur sammen med dig. Du viser også kærlighed til alle de svigtede hunde, som Dyrenes Beskyttelse hjælper.

Det er kærlighed til alle hunde.

Du kan også få lidt kærlighed herfra, hvis du deltager. Den får du bare på forhånd! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.