Skilt med det

Du elsker helt sikkert din hund, og hvorfor ikke skilte med det? Vis hele verden, at du har en hund, og at den er den bedste hund i verden. Det kan du gøre med et hundemærke.

Hundemærker er klistermærker, som er lavet til at sætte på bl.a. biler. De er ikke som de almindelige klistermærker, som børn og unge sætter på alt. De er lavet i et holdbart og kraftigt materiale, og de kan klare det danske vind og vejr – og endda en bilvask.

hundemærke med schæfer på bil

Få din hund på din bil

Noget af det bedste ved hundemærker er, at du ikke behøver at bruge det samme som alle andre. Der er ikke bare én standardhund, som du så kan klistre på din bil. Du kan få lavet et mærke med lige den race, din hund har. Faktisk kan du få lavet et mærke med lige præcis din hund.

På zanzion.dk speciallaver de hundemærker. De har et stort udvalg med mange forskellige racer, men vil du have et hundemærke med din hund, så sender du dem bare et billede af den. Så designer de et mærke med din hund, og du kan bestille det i sort, hvid, sølv, guld eller beige.

Få rabat på dit hundemærke

Har du fået lyst til at kigge forbi zanion.dk? Så hæng lige på et øjeblik mere. Du kan nemlig få rabat.

Livetmedhund.dk har indgået et samarbejde med zanzion.dk og kan derfor tilbyde dig 10% rabat på deres hundemærker. Du kan bruge rabatten én gang, og du kan bruge den til og med d. 3. september 2021. Så skynd dig at slå til!

Det eneste, du skal gøre, er at bruge rabatkoden 5Q2EZ934, når du handler på zanzion.dk. Så får du 10% rabat.

Ikke kun til bilen

Har du ikke bil, kan du alligevel få glæde af et hundemærke. Du kan nemlig også sætte det på din postkasse. Så kan alle se, at der bor en hund i huset. Og cykler du rundt på en ladcykel? Så prøv at give den lidt pynt!

Dekorer bilen, cyklen eller postkassen med et hundemærke. På den måde kan du fortælle verden, at din hund er den bedste i verden. Du kan også gøre opmærksom på, at den race findes. Opdrætter du, så kan hundemærket fungere som reklame.

Sælger du også noget, som er relevant for hundeejere, og vil du også gerne give rabat til læserne på livetmedhund.dk? Så lad os samarbejde.

2 Replies to “Skilt med det”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.