PlanetHundo – test

Nogle gange kaster man sig ikke ud i noget, før man har set andre gøre det og slippe godt fra det. Har du overvejet at prøve PlanetHundo, så kan du her læse om min erfaring med abonnementet.

Nogle af indlæggene her på bloggen er sponsorerede eller reklamefinansierede. Det er det her ikke! Jeg har ikke fået noget for at skrive det her, og PlanetHundo har ikke bedt mig om at gøre det. Det skal lige slås fast.

Gratis prøveabonnement

Det er det gratis prøveabonnement, jeg har testet. Det har altså ikke kostet mig noget. Vil du gerne prøve det samme, så kan du også slippe med 0 kr. Okay, så skal du betale med at bruge lidt tid på det og med at acceptere at få nogle mails. Men det kan man da overkomme!

Selvom deres prøveabonnement ikke koster noget, skulle jeg indtaste et kreditkort, da jeg bestilte det. Til gengæld kan man opsige, når man vil, og det er meget nemt. Jeg klikkede mig bare ind på min profil og klikkede på opsigelsesknappen.

Vil du også prøve prøveabonnementet, så kast dig ud i det! Du kan afmelde dig igen med det samme, eller du kan forblive tilmeldt, hvis det viser sig at være noget for dig.

Velkomstpakken

I deres prøveabonnement er der en velkomstpakke med 2 poser godbidder. Den kom virkelig hurtigt frem. Faktisk kom den før en mail, der fortalt, at den var på vej.

Med i deres abonnement er der også adgang til rådgivning fra en dyrlæge, en omfattende e-bog og hundetræningsvideoer. Du får straks adgang til noget af det på hjemmesiden, og så kan du løbende skrive til dyrlægen i Dyrlægens Bord. Du får også løbende hundetræning. Og så får du hver måned nye godbidder. De 2 poser godbidder i velkomspakken blev godt modtaget her hos mig. Min hund er helt vild med godbidderne!

velkomstpakke planethundo
Velkomstpakken fra PlanetHundo

DogTV

Når du tilmelder dig, får du desuden adgang til DogTV, som er en streamingtjeneste til hunde og hundeejere.

Da jeg havde oprettet mig ved PlanetHundo, skulle jeg også oprette mig ved DogTV, så der var lidt besvær ved det. Men oprettelsen var trods alt ret nem.

DogTV er fjernsyn for og om hunde. Det minder meget om Netflix med en masse film og serier i forskellige kategorier. Nogle af videoerne er til mennesker, og du kan bl.a. se en tegneserie om hunde og undervisningsvideoer, der kan gøre dig klogere på hunde.

Der er også videoer for hunde på tjenesten. Ja, de har videoer, som de har lavet til hunde! Det lyder mærkeligt. Jeg er nu også noget skeptisk. De påstår, at det er baseret på en masse videnskabelige studier og er beroligende og stimulerende. Videoerne skulle kunne hjælpe mod både angst og kedsomhed.

Videoerne er fx naturbilleder og rolig musik. Der er også nogle med hunde, som bevæger sig rundt i verden. Her er lydene almindelige hundelyde.

Det er meningen, at man kan sætte en video på, når hunden skal være alene hjemme. Så bliver den beroliget og underholdt. Den ser måske ikke på det hele tiden, men den hører det. Om det har en god effekt på hunde, skal jeg ikke kunne sige. Det har jeg ikke testet. For det første tror jeg ikke helt på det, og for det andet har jeg ikke noget fjernsyn.

DogTV er efter min mening ikke nødvendigt at løbe til din hund. Hvis du selv er vild med hunde og gerne vil være mere om dem, så kan det være relevant. Det er nemlig en hel streamingtjeneste, der kun handler om hunde. Og du kan jo prøve den uden økonomiske omkostninger gennem PlanetHundo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.