Hundens Dag 2021

I dag, d. 5. juni 2021, er det Hundens Dag.

Hundens Dag er arrangeret af Dansk Kennel Klub og er, som de beskriver det, “en landsdækkende festdag i hundens tegn”. Det er altså en dag, hvor det handler om hunde. Rundt omkring i hele landet er der forskellige muligheder for oplevelser med hunde.

Det er ikke nogen nyhed. Dansk Kennel Klub har arrangeret Hundens Dag i mange år nu. Hvert år er der arrangementer og åbent hus rundt om i hele landet, og du kan blive meget klogere på hunde og hundetræning.

Du kan læse mere om Hundens Dag lige her.

Besøg en opdrætter

Har du ikke selv hund endnu, kan du i dag besøge en opdrætter. Hvis du har kigget på en bestemt race, så kan du måske finde et sted, hvor de opdrætter den race. Holder de åbent hus, kan du tage på besøg og møde deres hunde.

Det er altid en god idé at tage på besøg hos en opdrætter eller en besøgsfamilie, hvis du overvejer en race. Så kan du få en fornemmelse at, hvordan den type hund er i virkeligheden. Man kan ikke læse sig til alt.

Giv din hund lidt sjov

Har du allerede en hund, er der også gode muligheder i dag. Der er forskellige slags arrangementer rundt omkring i landet.

Det kan være, du kan tage din hund med og prøve en ny slags hundesport. Det kan være sjovt at prøve noget nyt.

Der er i år også mulighed for at prøve en udstilling på en lidt anderledes måde. Er I ikke vant til at gå til udstilling, eller har træningen brug for lidt variation, så kan I prøve en match.

Du kan også tage din hund med på en fælles gåtur sammen med andre hundeejere og deres firbenede venner. Det kan være hyggeligt at gå sammen, og så kan I opleve et nyt område.

Kan du lide forhindringsbaner, kan du prøve at forcere sådan en med din hund. Eller du kan lære din hund bedre kropskontrol.

Der er mange arrangementer – på trods af, at vi stadig er delvist lukket ned pga. en pandemi. Du finder dem her.

Måske skal du også med til Hundens Dag 2022?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.