Hjælp fuglene

**reklame**

Hvis du har hund, kan du måske generelt godt lide dyr. Hvorfor så ikke hjælpe nogle andre dyr sammen med din hund? Hvis du gemmer den pels, du børster af din hund, så kan fuglene i din have få glæde af den.

Når du børster din langhårede hund, så får du en masse pels. Du smider det måske bare i skraldespanden, men går du lidt op i genbrug og bæredygtighed, så kan du give det til fuglene.

børst din hund og giv fuglene pelsen

Genbrug pelsen

Når man gerne vil leve bæredygtigt, så skal man helst smide så lidt som muligt ud i skraldespanden. Alt skal i stedet have nyt liv og bruges igen. At genbruge pelsen fra din hund til fuglene er en lille ting, men alt tæller med i det store regnskab.

Du kan samle pelsen, når du børster din hund. I din have kan du så sætte en foderstation til fugle. I foderstationen kan du putte pelsen ind i en af foderautomaterne. Resten af dem kan du fylde med løse kerner og mejsekugler. Så kan fuglene komme forbi og få lidt mad. Når det er redebygningstid kan de komme forbi og få lidt blødt til reden.

gem pelsen fra din hund

Få flere fugle i haven

Når du gør noget godt for fuglene, så vil der komme flere til. Fugle sladrer, og rygtet vil sprede sig. De vil fortælle deres venner om, at der i din have er lækker mad og dejligt, blødt redefor.

Flere fugle i din have vil give mere hygge og mere fuglefløjt. Du vil få en fornemmelse af forår eller sommer, og du kan kigge længe på alle de flotte fugle. Måske kommer der endda nogle lidt sjældne arter forbi?

Skal du i gang med at børste hunden og hjælpe fuglene? Skriv gerne en kommentar om dine oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.