Få rabat på hundeplakat

Fordi jeg værdsætter dig og alle mine andre læsere her på bloggen, har jeg skaffet jer en rabat på en hundeplakat. Se et billede af den under teksten.

Kan du lide hunde, og kan du lide hundeplakater, så må du ikke gå glip af den her!

Du kan få 15% rabat med rabatkoden livetmedhund15. Indtast den, når du køber plakaten her.

Plakaten er lavet i samarbejde med Dansk Kennel Klub. Der er hele 76 forskellige racer på den, så du får ikke bare en plakat med én hund på – du får mange.

Skilt med det

Hvis du godt kan lide hunde, hvorfor så ikke skilte med det? Lad endelig andre se, at du godt kan lide hunde. Pynt dit hjem med hundeting, og fyld din hverdag med hundeaktiviteter.

Med den her plakat i dit hjem skilter du med, at du er lidt af en hundenørd. Den fortæller, at du ikke bare har en lille interesse for den race, som din egen hund er. Du interesserer dig generelt for hunde, og du kan lide alle hunde.

Der er mange forskellige racer på plakaten. Der er de meget almindelige og kendte som labrador retriever, mops, rottweiler og schæferhund. Men det er ikke kun de mest almindelige racer, der er kommet med. Også nogle mindre udbredte som maremma, puli og podenco ibicienco har fået en plads på plakaten.

Er du glad for hunde, så kan du vise det med den her plakat. Den er også flot at se på, så den vil pynte ganske fint i dit hjem.

Kan du slet ikke få nok af hundeplakater, kan du se nogle flere her.

En god gave

Er du ikke selv hundeelsker, så er det meget muligt, at du kender en. Ca. hver fjerde husstand i Danmark har hund, og mange af dem er generelt meget glade for vores firbendede venner.

Skal du bruge en gave til en hundeelsker, så kan du overveje den her plakat. Heldigvis er du landet her først, for så kan du nemlig sikre dig den gode rabat på hundeplakaten. Du skal bare huske at indsætte ovenstående rabatkode ved bestilling.

hundeplakat med mange racer

Rabat på hundeplakat – få 15% ved at taste rabatkoden livetmedhund15 ved bestilling på simonholst.dk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du.